Bayonneskinke med sennepssovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1200 gram Bayonneskinke. udbenet
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
  Sovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Suppe fra skinken 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 17759 (4228 kcal)
KJ pr. Pers. 4439 (1057 kcal)
Vægt ialt 3616 gram
Vægt pr. Pers. 904 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (116 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)