Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødegullash med kartoffelmos

Flødegullash med kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Flødegullash med kartoffelmos, billede 4 Flødegullash med kartoffelmos, billede 1 Flødegullash med kartoffelmos, billede 2 Flødegullash med kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.spidsbryst af kalv
 
25 g.smør
3 storesalatløg
1 lille dåse koncentreret tomatpure 70 g.
 vand
2 tsk.salt
½ tsk.peber
 
1/4 l.piskefløde
2 timian grene
1 stormelet kartoffel
 
250 g.brune champignons
 


Opskrift:

Kalvekødet skæres i store tern. I en tør, tykbundet gryde brunes det godt under omrøring og tages op.

Smørret brunes i gryden. De skivede løg brunes i smørret nogle minutter. Kød og tomatpuré kommes ved, og det dækkes kvart op med vand. Skru ned til mellemvarme, læg låg på og lad det simre i ca. 2 timer til det er mørt, hæld ekstra væde ved hvis det er ved at koge tørt.

Så tages låget af kødgryden, og fløde og timian kommes ved sammen med den revne kartoffel. Lad det simre i 25 minutter. ved svag varme. De sidste 5 min. kommes de skivede champignoner ved.

Serveres med kartoffelmos og evt. tyttebær







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (36 stemmer)

Opskriften er vist 123693 gange,
og udskrevet 3383 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-10-04 20:27:09
Denne ret er fantastisk! Nem at lave slår aldrig fejl, jeg har lavet den mindst 10 gange det sidste år. Den smager vidunderligt hver gang!!!


Isabella  -  2011-06-26 19:48:49
Jeg ved ikke helt hvordan gullash skal smage, men det her smagte helt fantastisk. Dog brugte jeg kun madlavningsfløde frem for piskefløde.


Joanna  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig smag, omend noget fed. :-)


Nette  -  0000-00-00 00:00:00
Byt de revne kartofler ud med revne gulerødder, der bliver super godt.


legarth  -  0000-00-00 00:00:00
brug andet kød, spidsbryst er for fed - ellerrs fantastisk smag