Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Enebærsauterede nakkekoteletter

Enebærsauterede nakkekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Enebærsauterede nakkekoteletter, billede 4 Enebærsauterede nakkekoteletter, billede 1 Enebærsauterede nakkekoteletter, billede 2 Enebærsauterede nakkekoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krydderblanding til kød:
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
8 Enebær, hele
1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Timian, tørret
   
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. hakkede tomater med chili, konserves 1 dåse vejer nprmalt 400 g.
   
  Pynt:
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Begynd med krydderblandingen:
Kom hvidløg og enebær i en plastpose og knus dem med den flade side af kødhammeren - eller kværn dem gennem persillekværnen. Bland olie og timian i.


Smør krydderblandingen på koteletterne. Opvarm olien på en dyb stegepande med låg. Brun og steg koteletterne ved ikke for høj varme 2-3 minutter på hver side.

Tag koteletterne op, tilsæt finthakket hvidløg og tyntsnittede løg og rør rundt 1 minut. Tilføj tomater og kog det igennem. Læg kødet tilbage i panden og lad det simre 5-8 minutter.

Pynt med hakket persille ved servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 76335 gange,
og udskrevet 3259 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tina  -  2014-02-10 18:23:05
Sovsen gør forskellen! Den er rigtig lækker og et skønt alternativ med bid i. Næste gang jeg laver denne ret, erstatter jeg koteletten med kylling.


  -  2009-07-24 20:55:59
Lidt fløde og bouillonterning gørunderværker!


Anette  -  2009-01-19 20:04:25
Det er da en dejlig hverdagsret. Nem og utrolig velsmagende.