Begynd med krydderblandingen:
Kom hvidløg og enebær i en plastpose og knus dem med den flade side af kødhammeren - eller kværn dem gennem persillekværnen.
Bland olie og timian i.
Smør krydderblandingen på koteletterne.
Opvarm olien på en dyb stegepande med låg.
Brun og steg koteletterne ved ikke for høj varme 2-3 minutter på hver side.
Tag koteletterne op, tilsæt finthakket hvidløg og tyntsnittede løg og rør rundt 1 minut.
Tilføj tomater og kog det igennem.
Læg kødet tilbage i panden og lad det simre 5-8 minutter.
Pynt med hakket persille ved servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(13 stemmer)
Opskriften er vist 79016 gange, og udskrevet 3792 gange.
Energi:
KJ total 9651 (2298 kcal)
KJ pr. Pers. 2412 (574 kcal)
Vægt ialt 2327 gram
Vægt pr. Pers. 581 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 414 KJ (98 kcal) Protein 6.4 gram Fedt 3.9 gram Kulhydrat 9.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Tina - 2014-02-10 18:23:05 Sovsen gør forskellen! Den er rigtig lækker og et skønt alternativ med bid i. Næste gang jeg laver denne ret, erstatter jeg koteletten med kylling.
- 2009-07-24 20:55:59 Lidt fløde og bouillonterning gørunderværker!
Anette - 2009-01-19 20:04:25 Det er da en dejlig hverdagsret. Nem og utrolig velsmagende.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider