Enebærsauterede nakkekoteletter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Krydderblanding til kød:
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
8 Enebær, hele
1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Timian, tørret
   
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. hakkede tomater med chili, 400g 1 dåse vejer nprmalt 400 g.
   
  Pynt:
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9651 (2298 kcal)
KJ pr. Pers. 2412 (574 kcal)
Vægt ialt 2327 gram
Vægt pr. Pers. 581 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 414 KJ (98 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)