Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Enebærsauterede koteletter

Enebærsauterede koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Enebærsauterede koteletter, billede 4 Enebærsauterede koteletter, billede 1 Enebærsauterede koteletter, billede 2 Enebærsauterede koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Krydderblanding til kød:
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
8 Enebær, hele
1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Timian, tørret
   
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Salatløg 1 mellemstort salatløg vejer ca. 200 gram.
1 ds. hakkede tomater med chili, konserves 1 dåse vejer nprmalt 400 g.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Begynd med krydderblandingen:
Kom hvidløg og enebær i en plastpose og knus dem med den flade side af kødhammeren - eller kværn dem gennem persillekværnen. Bland olie og timian i.


Smør krydderblandingen på koteletterne. Opvarm olien på en dyb stegepande med låg. Brun og steg koteletterne ved ikke for høj varme 2-3 minutter på hver side.

Tag koteletterne op, tilsæt finthakket hvidløg og tyntsnittedesalatløg og rør rundt 1 minut. Tilføj tomater og kog det igennem. Læg kødet tilbage i panden og lad det simre 5-8 minutter. Server fra panden eller kom retten i serveringsfad. Drys med persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 73505 gange,
og udskrevet 2838 gange.


Energi:
KJ total 9651 (2298 kcal)
KJ pr. Pers. 2412 (574 kcal)
Vægt ialt 2327 gram
Vægt pr. Pers. 581 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 414 KJ (98 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rasmus  -  2017-11-21 18:56:50
En umådelig flad smagsoplevelse, blev dog mæt


Tina  -  2014-02-10 18:23:05
Sovsen gør forskellen! Den er rigtig lækker og et skønt alternativ med bid i. Næste gang jeg laver denne ret, erstatter jeg koteletten med kylling.


  -  2009-07-24 20:55:59
Lidt fløde og bouillonterning gørunderværker!


Anette  -  2009-01-19 20:04:25
Det er da en dejlig hverdagsret. Nem og utrolig velsmagende.


Per  -  2008-06-04 19:33:36
Det er de tørrede enebær fra krydderihylden der menes.


  -  2008-05-12 16:48:33
Hvor får man enebær fra? Kan man bruge tørrede enebær? Det har jeg nemlig fundet på krydderrihylden i Bilka. Retten ser jo fristende ud at lave :o)