Skær skinken i tern og rist den på panden i lidt fedtstof krydret med salt og peber. Hæld de "al dente" skruer i et ildfast fad sammen med skinken. Tilsæt de hakkede tomater. Pisk æggene med mælken og tilsæt det pressede hvidløg, salt og peber. Hæld æggestanden over pasta/tomatmassen. Sættes i en 225 grader varm ovn i ca. 30 min.
Serveres med flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(7 stemmer)
Opskriften er vist 69349 gange, og udskrevet 1022 gange.
Energi:
KJ total 7042 (1676 kcal)
KJ pr. Portion 7042 (1676 kcal)
Vægt ialt 1194 gram
Vægt pr. Portion 1194 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 589 KJ (140 kcal) Protein 7.8 gram Fedt 2.8 gram Kulhydrat 21.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Birgitte - 2015-05-31 13:21:11 Pr'vede opskriften igår, og den var et hit. Næste gang jeg laver den, vil jeg forsøge at tilføje nogle grøntsager (løg og broccoli eller blomkål) da jeg også tror dette kan passe godt ind i opskriften(og så måske lidt mere æggemasse, men dette kan være, fordi jeg brugte for mange skruer)
Dorte11 - 2013-07-01 09:40:34 En nem og lækker ret. Der skal kun bruges få ingredienser. Af denne portion er der mad nok til 3 personer.
inge juhl - 0000-00-00 00:00:00 fin opskrift, dog brugte jeg halvt fløde og halvt vand samt 3 fed hvidløg i stedet for et
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider