Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastagratin med skinke og hakkede tomater

Pastagratin med skinke og hakkede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pastagratin med skinke og hakkede tomater, billede 4 Pastagratin med skinke og hakkede tomater, billede 1 Pastagratin med skinke og hakkede tomater, billede 2 Pastagratin med skinke og hakkede tomater, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
300 gram Pastaskruer
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
150 gram Skinketern, kogte
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Tilbehør:
Flutes
Opskrift:

Kog pastaskruerne i letsaltet vand.

Skær skinken i tern og rist den på panden i lidt fedtstof krydret med salt og peber. Hæld de "al dente" skruer i et ildfast fad sammen med skinken. Tilsæt de hakkede tomater. Pisk æggene med mælken og tilsæt det pressede hvidløg, salt og peber. Hæld æggestanden over pasta/tomatmassen. Sættes i en 225 grader varm ovn i ca. 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 63628 gange,
og udskrevet 959 gange.


Energi:
KJ total 7042 (1676 kcal)
KJ pr. Portion 7042 (1676 kcal)
Vægt ialt 1194 gram
Vægt pr. Portion 1194 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 589 KJ (140 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 21.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgitte  -  2015-05-31 13:21:11
Pr'vede opskriften igår, og den var et hit. Næste gang jeg laver den, vil jeg forsøge at tilføje nogle grøntsager (løg og broccoli eller blomkål) da jeg også tror dette kan passe godt ind i opskriften(og så måske lidt mere æggemasse, men dette kan være, fordi jeg brugte for mange skruer)


Dorte11  -  2013-07-01 09:40:34
En nem og lækker ret. Der skal kun bruges få ingredienser. Af denne portion er der mad nok til 3 personer.


inge juhl  -  0000-00-00 00:00:00
fin opskrift, dog brugte jeg halvt fløde og halvt vand samt 3 fed hvidløg i stedet for et