Kommentarer
Ketty Hansen - 2020-09-22 14:15:23 Rigtig god opskrift, men kogetid på 3½ time er længe, men helt okay..
Elisa - 2018-09-19 06:52:36 Ærgerligt, at en del af de unge ikke kan lide retten, retten er lækker. Da børnene var små vil de gerne have lidt rustede løgoven på, istedet for stegte løg.
Gerda - 2018-09-14 18:39:56 Rigtig godt. Der skal nok stå 3/4 time😀
jette - 2011-12-27 13:53:37 Koger du hjerterne i 1 time - nøjagtigt - er de møre. Giver du dem mere, skal de have 2½-3 timer.
- 2011-05-17 19:12:51 prøv med bacon og enebær sammen med alt det andet der er ikke noget der er bedre mums
- 2011-01-14 16:43:20 Nogen der ved om jeg kan bruge madfløde istedet for piskefløde??
Jesper1406 - 2010-12-18 14:40:12 Elsker hjerter i flødesovs, og laver det tit. De bliver allerbedst jo længere de koger, men 2½ time er dog nok, men har nogen gange lavet retten dagen før, og så lige kogt den op og jævnet den før servering. Jeg laver kun af 1 kilo hjerter, men så tilsætter jeg 150g bacontern og 2 fed hvidløg som svitses sammen med løgene. Det giver lige det der ekstra... Mums...
Rygeren - 2010-11-01 19:28:26 Smager utroligt lækkert - hvis man ikke kan li' hjerter ;-)
mig - 2009-01-12 13:15:37 Jeg kommer ribsgele og bacon i gryden, så bliver det næsten en vildtsovs. Men jeg koger hjerterne kun ca 2-2,5 time.
|