Kalvehjerter i flødesovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Kalvehjerte
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Paprika, edelsuss
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 20631 (4912 kcal)
KJ pr. Pers. 2578 (614 kcal)
Vægt ialt 4700 gram
Vægt pr. Pers. 587 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)