Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i karry og rosinsauce

Kylling i karry og rosinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
 salt
 peber
2 spsk.olie
2 tsk.karry
1 hakket løg
1/2 dl.rosiner
1 dl.vand
2 dl.creme fraiche 18 %
2 tsk.majsstivelse
 
 Tilbehør:
3 dl.jasmin ris
2 hakkede peberfrugter
 godt brød
 


Opskrift:

Skær kyllingekødet ud i mindre mundrette stykker. Kyllingen drysses med salt og peber og brunes i en gryde. Kødet tages op og karry og løg svitses hurtigt.

Rosiner, vand og creme fraiche rørt med majsstivelse røres i. Kyllingen lægges i og simrer 3 – 4 minutter, indtil den er gennemstegt.

Risene koges efter anvisning på pakken. Peberfrugt skæres ud i små tern og serveres til kyllingen, sammen med skiver af godt brød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12576 gange,
og udskrevet 610 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nanna  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god - gerne flere rosiner i!