Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Kylling i karry

Kylling i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 30 minutter

Indsendt af : Susanne

Indsendt :


Kylling i karry, billede 4 Kylling i karry, billede 1 Kylling i karry, billede 2 Kylling i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry, stærk
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Kyllingefilet, skæres i tern, løget pilles og og hakkes, fjern kernehuset fra æblerne, og skær også dem i tern, de kan, evt. skrælles men det er ikke nødvendigt.

Smelt smørret.
Svits kylling, æbler, løg og karry ca. 5 minutter.

Tilsæt hønsebouillon og flødeost og lad det simre til osten er kogt ud og har jævnet ca. 5 minutter.

Spises med ris til, og evt. en klat mangochutney.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (37 stemmer)

Opskriften er vist 145583 gange,
og udskrevet 1810 gange.


Energi:
KJ total 6165 (1468 kcal)
KJ pr. Pers. 1541 (367 kcal)
Vægt ialt 1485 gram
Vægt pr. Pers. 371 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 415 KJ (98 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-08-25 19:43:09
smager godt! næste gang propper vi ananas i.


Stefan Schultz  -  2011-05-17 18:54:43
Det bedste er, hvis man har god tid.. jeg droppede æblerne og kom et bundt forårsløg i. Dererfter lod jeg det stå i næsten 2 timer og simre. Lige inden servering kom da 2 dl cremefraice i.. Det er vildt godt.. god appetit..


  -  2009-06-12 19:14:09
Den er bare så fantastisk! Vi har lavet denne opskrift mange gange.., men med to æbler, og et alm. løg.


Karina  -  2008-11-01 13:12:20
nem ret, og rigtig lækker. Et hit hos familien


Mette  -  2007-02-14 19:08:19
Græsk yoghurt kan erstatte osten. Har kun brugt 1 løg og 1æble