piskefløde eller creme fraise1/2 dl. piskefløde eller creme fraise
50
g.
skrabet peberrod50 g. skrabet peberrod
Opskrift:
Rør peberroden op i mayonnaisen og spæd op med enten flødeskum eller craime fraise.
Skær pølser og eventuelt majskolber i passende stykker. Fyld en stor gryde med vand og lad majs og pølser koge i ca 10 minutter. Hæl rejerne i det kogende vand og lad det hele koge endnu to minutter og indtil rejerne er lyserøde.
Hæld vandet fra og server dampende varmt på stort fad med peberrodssalaten som dyppelse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 10966 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
den bløde mand - 2010-07-02 23:30:53 et forslag til nyt navn til retten: COMBO a'la susanne... men ellers en fin ret, som også ville fugere hvis man laver den som en traditionel gumbo...
PB - 0000-00-00 00:00:00 Dette har intet med Gumbo at gøre. Ikke engang ingrediensen der berettiger Gumbo-betegnelsen - Okra (også kaldet Gumbo) er med. Roux'en mangler også. Kald dog retten noget andet.
HC - 0000-00-00 00:00:00 Har da ikke ret meget med Gumbo at gøre?!? Hvad med Rouxen?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider