Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gumbo a la Susanne

Gumbo a la Susanne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :





Ingredienser:
6 friske majskolber
1 kg.polsk kelbasa pølse
 
500 g.Kina-rejer
50 g.mayonnaise
 
1/2 dl.piskefløde eller creme fraise
50 g.skrabet peberrod
 


Opskrift:

Rør peberroden op i mayonnaisen og spæd op med enten flødeskum eller craime fraise.

Skær pølser og eventuelt majskolber i passende stykker. Fyld en stor gryde med vand og lad majs og pølser koge i ca 10 minutter. Hæl rejerne i det kogende vand og lad det hele koge endnu to minutter og indtil rejerne er lyserøde.

Hæld vandet fra og server dampende varmt på stort fad med peberrodssalaten som dyppelse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 10311 gange,
og udskrevet 69 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

den bløde mand  -  2010-07-02 23:30:53
et forslag til nyt navn til retten: COMBO a'la susanne... men ellers en fin ret, som også ville fugere hvis man laver den som en traditionel gumbo...


PB  -  0000-00-00 00:00:00
Dette har intet med Gumbo at gøre. Ikke engang ingrediensen der berettiger Gumbo-betegnelsen - Okra (også kaldet Gumbo) er med. Roux'en mangler også. Kald dog retten noget andet.


HC  -  0000-00-00 00:00:00
Har da ikke ret meget med Gumbo at gøre?!? Hvad med Rouxen?