Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeryg stegt med krydderurtepanade hertil tian Provencale og timiansky

Lammeryg stegt med krydderurtepanade hertil tian Provencale og timiansky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
800 g.lammeryg med ben
½ bdt.timian
½ dl.hvid balsamico
2 dl.tør hvidvin
3 dl.god lammesky (kan evt. erstattes med 8 blendede tomater)
2 hakkede skalotteløg
2 spsk.rasp
½ bdt.persille
½ bdt.kørvel
25 g.hel Parmesan
2 dl.god jomfru olivenolie
1 grøn squash
2 rødløg
4 tomater
1 aubergine
 


Opskrift:

Lam
Lammeryggen skæres i 4 stykker og brunes på panden, krydres med salt og peber.

Panade
Rasp, persille, lidt timian, Parmesan og 1 dl. olivenolie køres på "hurtighakkeren" eller hakkes fint i hånden. Pres panaden på lammestykkerne og steg dem i 15 min. ved 200 grader i ovn.

Sauce
Hakkede skalotteløg svitses let i en gryde, hvid balsamico og hvidvin tilsættes, og dette lader man koge ned, til der er 1/3 tilbage. Herefter tilsættes lidt hakket timian og lammesky. Lad dette koge ind til en passende konsistens, (hvis der bruges blendede tomater, skal man beregne en længere kogetid og tilsidst montere med 30 g. koldt smør).

Tips:

Sqaush, rødløg, tomat og aubergine skæres i 4 mm. tykke skiver og lægges skiftevis i lag på en bradepande, krydres med resten af den hakkede timian, salt og peber og vædes med olivenolie. Bages 10-15 min. ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10617 gange,
og udskrevet 269 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu