Lammeryg med rabarberkompot

Lammeryg med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.klargjort lammeryg
 salt
 hvidløg
 frisk rosmarin
 
 friske grøntsager
 nye kartofler
 
 Kompot
5 dl.vand
250 g.sukker
1 Vaniljestang
500 g.rabarber skåret i ca. 2 cm. tykke skiver på skrå
 
Opskrift:
Krydr ryggen med salt, hvidløg og frisk rosmarin og steg den i en forvarmet ovn ca. 15 - 20 min. ved 220 grader. Server med friske grøntsager, lammesky og nye kartofler.

Rabarberkompot:
Vand, sukker og vanille koges op og hældes over rabarberne. Skal stå og trække til næste dag.





karakterer:
Opskriften er vist 9570 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu