Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeryg med rabarberkompot

Lammeryg med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.klargjort lammeryg
 salt
 hvidløg
 frisk rosmarin
 
 friske grøntsager
 nye kartofler
 
 Kompot
5 dl.vand
250 g.sukker
1 stangvanille
500 g.rabarber skåret i ca. 2 cm. tykke skiver på skrå.
 


Opskrift:

Krydr ryggen med salt, hvidløg og frisk rosmarin og steg den i en forvarmet ovn ca. 15 - 20 min. ved 220 grader. Server med friske grøntsager, lammesky og nye kartofler.

Rabarberkompot:
Vand, sukker og vanille koges op og hældes over rabarberne. Skal stå og trække til næste dag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8208 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu