Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr schnitzlerne med peber. Lad smør og olie blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun schnitzlerne ca. 1 minut på hver side.
Læg schnitzlerne til side og drys dem med salt. Skær løget i terninger og katarellerne i passende stykker. Skær baconskiverne i små stykker. Rist bacon og løg på panden et par minutter, damp svampene heri ca. 2 minutter. Tilsæt fløde, hakket persille, salt og peber.
Dæmp varmen, damp under låg ca. 1 minut.
Hvis stuvningen er meget tynd jævnes med saucejævner. Rist brødskiverne i ovnen eller på brødrister. Læg dem side om side i et ovnfast fad. Læg en skinkeschnitzel på hver skive brød, dæk kødet med svampeblandingen, drys den revne ost over. Gratinér i alm. ovn eller under grill, til osten er gylden.
Server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(11 stemmer)
Opskriften er vist 62600 gange, og udskrevet 3045 gange.
Energi:
KJ total 7464 (1777 kcal)
KJ pr. Pers. 1866 (444 kcal)
Vægt ialt 1494 gram
Vægt pr. Pers. 373 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 499 KJ (118 kcal) Protein 11.8 gram Fedt 6.7 gram Kulhydrat 3.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider