Ostegratineret skinkeschnitzel med kantareller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Kantareller, friske
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Jævning
   
4 skiver Franskbrød 1 skive franskbrød vejer ca. 30 gram.
1 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Tilbehør:
Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
   
Energi:
KJ total 8823 (2100 kcal)
KJ pr. Pers. 2205 (525 kcal)
Vægt ialt 1614 gram
Vægt pr. Pers. 403 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 546 KJ (130 kcal)
Protein 11.5 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)