Bland marinaden til kødet. Dup kødet tørt og læg det i en plasticpose. Hæld marinaden ved og lad det marinere 1-2 timer i køleskab.
Gulerod, peberfrugt, squash og champignon skæres i små tern, cocktailtomaterne skæres i kvarte, loget i tynde både og chilien hakkes fint.
Fordel grøntsagerne på 4 stykker folie. Drys en anelse sukker over. Læg en klat smør ovenpå hver bunke grøntsager og krydder med salt. Luk folien sammen.
Grill foliepakkerne i ca. 5 minutter. Vend pakkerne når halvdelen af tiden er gået. Der skal stadig være bid i grøntsagerne.
Grill kødet ca. 2½ minut på hver side og krydder med salt og peber.
Tilbehør:
Grillede hvede Tortillas:
Bred et tyndt lag smør ud over brødet. Fold brødet til én halvmåne og grill dem ½-1 minut på hver side.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(10 stemmer)
Opskriften er vist 33630 gange, og udskrevet 648 gange.
Energi:
KJ total 5673 (1350 kcal)
KJ pr. Pers. 1418 (337 kcal)
Vægt ialt 1433 gram
Vægt pr. Pers. 358 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal) Protein 8.4 gram Fedt 5.6 gram Kulhydrat 3.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2011-02-07 12:34:52 grønsager lækker men snitzel absoltul kedelig og tør
bettina - 2007-03-02 15:35:01 super god grøntsagsblanding.. husk salt
- 0000-00-00 00:00:00 Meget lækker grønsagsblandning
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider