Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede skinkeschnitzler med bagte grøntsager

Marinerede skinkeschnitzler med bagte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Marinerede skinkeschnitzler med bagte grøntsager, billede 4 Marinerede skinkeschnitzler med bagte grøntsager, billede 1 Marinerede skinkeschnitzler med bagte grøntsager, billede 2 Marinerede skinkeschnitzler med bagte grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Marinade:
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Bagte grøntsager:
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
125 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
9 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Rød chilipeber
Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Hvedetortilla Tortillas med hvedemel, 25 cm. i diameter vejer 70 gram pr stk og indeholder ialt 8 tortilla med en samlet vægt på 560 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Bland marinaden til kødet. Dup kødet tørt og læg det i en plasticpose. Hæld marinaden ved og lad det marinere 1-2 timer i køleskab.

Gulerod, peberfrugt, squash og champignon skæres i små tern, cocktailtomaterne skæres i kvarte, loget i tynde både og chilien hakkes fint.
Fordel grøntsagerne på 4 stykker folie. Drys en anelse sukker over. Læg en klat smør ovenpå hver bunke grøntsager og krydder med salt. Luk folien sammen.

Grill foliepakkerne i ca. 5 minutter. Vend pakkerne når halvdelen af tiden er gået. Der skal stadig være bid i grøntsagerne.

Grill kødet ca. 2½ minut på hver side og krydder med salt og peber.

Tilbehør:
Grillede hvede Tortillas:
Bred et tyndt lag smør ud over brødet. Fold brødet til én halvmåne og grill dem ½-1 minut på hver side.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 32700 gange,
og udskrevet 604 gange.


Energi:
KJ total 5673 (1350 kcal)
KJ pr. Pers. 1418 (337 kcal)
Vægt ialt 1433 gram
Vægt pr. Pers. 358 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-07 12:34:52
grønsager lækker men snitzel absoltul kedelig og tør


bettina  -  2007-03-02 15:35:01
super god grøntsagsblanding.. husk salt


  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker grønsagsblandning