Marinerede skinkeschnitzler med bagte grøntsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Marinade:
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Bagte grøntsager:
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
125 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
9 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Rød chilipeber
Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Hvedetortilla Tortillas med hvedemel, 25 cm. i diameter vejer 70 gram pr stk og indeholder ialt 8 tortilla med en samlet vægt på 560 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5673 (1350 kcal)
KJ pr. Pers. 1418 (337 kcal)
Vægt ialt 1433 gram
Vægt pr. Pers. 358 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)