Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzel a la Saltimbocca

Skinkeschnitzel a la Saltimbocca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
4 skinkeschnitzler (i alt ca. 500 g afpudset inderlår)
4 tynde skiver lufttørret skinke (70 g)
2 kvistesalvie
5 g.smør
2 dl.grøntsagsbouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Del schnitzlerne og skinkeskiverne i halve, Drys kødet med salt og peber og læg en skive skinke og et salvieblad på hver. Sæt det fast med en tandstikker.

Brun schnitzlerne på en pande med smør og spæd med bouillon. Lad bouillonen koge næsten helt ind. Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.

Server straks, fx med grøntsagspasta.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10495 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu