Forårs lammeryg 02

Forårs lammeryg 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.ammeryg
 salt
 peber
75 g.smør
250 g.franske bønner
12 asparges
225 g.små gulerødder
1 tsk.sukker
3 småskrællede løg
250 g.ærter
450 g.nye kartofler
 forårsmint
6 tomater, uden skind
2 selleri stilke skåret i 4 cm stykker
1 tsk.hakket persille til pynt
 
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 grader C.

Placer lammeryggen i en stegepande. Krydder med salt og peber og indsmør ryggen i 50 gram smør. Steg i en halv time og reducer temperaturen. til 180 grader C i 40 minutter, afdryp en gang imellem. Imens skæres top og hale fra bønnerne.

Skrab aspargesene og bind dem sammen i bundter. Kom gulerødder i en sovsepande med sukkeret og løgene, og dæk med vand. Kog i 15 minutter. Tilsæt ærterne og lad det koge i 8 minutter indtil vandet næsten er fordampet. Tilsæt resten af smørret og fjern panden fra varmen.

Kog de nye kartofler med minten til de er færdige og hæld vandet fra. Bland med gulerødder og ærter og strø med persille. Tilsæt tomaterne og lad retten holde sig varm. Kog asparges i salt vand i 8 min. indtil de er bløde, hæld vandet fra, fjern strengen og hold dem varme.

Kog sellerien i salt vand i 15 minutter, hæld vandet fra og hold dem varme. Når retten er klar til at blive serveret arrangeres lammeryggen i midten af et fad med alle grøntsagerne rundt omkring sig, og retten strøs med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 17176 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu