Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indisk hønseragut

Indisk hønseragut, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :


Indisk hønseragut, billede 4 Indisk hønseragut, billede 1 Indisk hønseragut, billede 2 Indisk hønseragut, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hønsekød, kogt
   
1 stort Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 tsk. Gurkemeje, stødt
0.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
6 Kardemomme, hele
6 Nelliker, hele
5 cm. Kanel. stang kanelstang ca. 5 cm.
   
5 dl. Kokosmælk fedtfattig, stor dåse 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Løget hakkes og snurrer i olie sammen med knust hvidløg, chillipber og de øvrige krydderier, indtil løget er klart.

Kokosmælken hældes i, og der smages til med salt.

Nellike og kanel tages op, og hønsekød skåret i små stykker lægges i sovsen. Retten varmes igennem.

Serveres med ris (evt. brune ris).

Tips:

Kogning af høne:
Hønen parteres rå, dækkes med kogende vand med salt og suppevisk og koges ca. 1 1/2 time alt efter alder. Hønsekødet bliver meget saftigt, og suppen anvendes til sauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23247 gange,
og udskrevet 400 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5370 (1278 kcal)
KJ pr. Pers. 1342 (319 kcal)
Vægt ialt 1119 gram
Vægt pr. Pers. 279 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu