Indisk hønseragut næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Hønsekød, kogt
   
1 stort Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 tsk. Gurkemeje, stødt
0.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
6 Kardemomme, hele
6 Nelliker, hele
5 cm. Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
   
5 dl. Kokosmælk fedtfattig, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 5370 (1278 kcal)
KJ pr. Pers. 1342 (319 kcal)
Vægt ialt 1119 gram
Vægt pr. Pers. 279 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)