Skinkeschnitzler med kartoffelpandekage
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kartoffelpandekage:
Skræl kartoflerne og guleroden. Riv dem på den grove side af rivejernet. Tryk så meget væde af med hænderne som du kan og bland strimlerne godt sammen. Drys salt og peber på. Smelt margarinen lysebrun på en pande og tryk kartoffel- og gulerodsstrimlerne sammen til en stor pandekage. Dæmp varmen og steg pandekagen ca. 10 minutter. Find et grydelåg der passer til panden. Læg det over panden og vend pandekagen her over på. Brug en grydelap. Lad pandekagen glide tilbage på panden og steg den 10 minutter på den anden side. Du kan skrue lidt op for varmen til sidst, så pandekagen bliver rigtig sprød. Tomatsalat: Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Pil løget og skær det i små terninger. Skyl persillen og hak den fint. Drys hakket løg og persille over tomatskiverne. Skinkeschnitzler: Rør olie og timian sammen. Læg skinkeschnitzlerne på et skærebræt og pensl olien på. Varm en pande godt op og steg schnitzlerne ca. 1½ minut på hver side. Lad schnitzlerne hvile et par minutter inden du serverer dem. |
|
Opskriften er vist 14492 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2005-01-01 01:01:01 Den er kanon !!Prøv det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne