Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Glaseret hamburgerryg, billede 4 Glaseret hamburgerryg, billede 1 Glaseret hamburgerryg, billede 2 Glaseret hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hamburgerryg, rå
Rigeligt letsaltet vand
   
  Glasering
100 gram Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
   


Opskrift:

Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand i ca 45 minutter, eller 30 minutter og trækker så 30 minutter i vandet.

Skindet tages af hamburgerryggen.

Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg.

Derefter ind i en meget varm alm. ovn gerne under grill indtil den er godt glaseret ca. 10 minutter.


Server bla. brune kartofler og grønlangkål til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (138 stemmer)

Opskriften er vist 743990 gange,
og udskrevet 12056 gange.


Energi:
KJ total 10025 (2386 kcal)
KJ pr. Pers. 1253 (298 kcal)
Vægt ialt 1706 gram
Vægt pr. Pers. 213 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 16.5 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

preben clausen  -  2017-12-30 15:06:18
nu er det jo svært at veje noget under 100 gram hvis man ikke har en brevvægt


Inger   -  2017-12-07 12:30:18
Hvad gør jeg anderledes hvis jeg bruger røget hamburgerryg?


Rikke  -  2017-12-04 21:59:40
Kan man ikke nøjes med den brun farin og Dijon uden rasp?


Per  -  2017-01-29 13:33:13
Nej Anette du kan sagtens servere flødekartofler til, måske med rød chili og lidt paprika, eller du kan servere den glaserede hamburgerryg med små ovnbagte kartofler, de små nemme der ikke skal skrælles, og dertil champignonsauce.


Anette  -  2016-12-22 19:25:30
Min kæreste siger den SKAL serveres med brune kartofler, er det rigtigt?


John  -  2015-09-28 11:56:49
Kom en pilsner i kogevandet, sammen med et par laurbærblade, nelliker og peberkorn. :-)


Nadia  -  2014-12-31 14:17:47
God ide med at ridse tern i skindet, det vil jeg prøve! Og så vil jeg huske og duppe hamburryggen tør inden jeg glasere den, men rigtig godt tip med at ridse i skindet, det var jeg Ikk selv kommet på.. jeg tror Du sagtens kan bruge den hamburryg du har kogt igår.


  -  2014-04-11 10:21:51
Den bliver pæn når man tørrer den rent ,og smøre sennep på og drysser med brun farin ,og så flydende honning over ..Mums


  -  2014-01-21 15:54:54
kan man bruge en hamburryg man kogte igår?


  -  2013-10-11 16:41:26
Og jeg tager ikke skindet af. men snitter et lækkert ternet mønster. Så hænger glaseringen bedre ved og det ser SÅ lækkert ud.


Christian  -  2011-10-26 14:55:02
Jeg fordeler altid glaseringen jævnt på overfladen samt siderne. Det giver et pænere resultat syntes jeg.