Blomkålen deles i små buketter, stokken skæres i terninger. Koges i letsaltet vand 4-5 min. afdryppes og afkøles i en sigte.
Hamburgerryg skæres i 4 cm lange tynde strimler.
Radiserne skæres i skiver.
Agurken skæres i terninger.
Blomkål, hamburgerryg, radiser, agurker og oliven blandes i en skål.
Marinaden piskes sammen og hældes over.
Servér med flûte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 45211 gange, og udskrevet 350 gange.
Energi:
KJ total 4138 (985 kcal)
KJ pr. Pers. 1034 (246 kcal)
Vægt ialt 1359 gram
Vægt pr. Pers. 339 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal) Protein 6.3 gram Fedt 4.4 gram Kulhydrat 2.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider