Sommerfad med hamburgerryg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
400 gram Hamburgerryg. kogt
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
  Dressing:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Sherryvineddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4139 (985 kcal)
KJ pr. Pers. 1034 (246 kcal)
Vægt ialt 1361 gram
Vægt pr. Pers. 340 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)