Koteletterne gnides med hvidløg og vendes i krydret mel. Steges møre på pande med smør og lægges på et fad og holdes varm.
Champignon renses og skæres i skiver og svitses på panden. Smag til med salt, peber og citronsaft. Tilsæt piskefløde og kog saucen jærn under omrøring. Smag evt. til med portvin/sherry.
Saucen hældes rundt om koteletterne og pyntes med hakket persille.
Serveres med hvide kartofter og grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 48069 gange, og udskrevet 1021 gange.
Energi:
KJ total 9893 (2355 kcal)
KJ pr. Pers. 2473 (588 kcal)
Vægt ialt 1304 gram
Vægt pr. Pers. 326 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 758 KJ (180 kcal) Protein 13.7 gram Fedt 13.7 gram Kulhydrat 1.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider