Koteletter i champignonsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Svinekoteletter, tykke En tyk svinekotelet vejer ca 200 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
evt. Portvin, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9893 (2355 kcal)
KJ pr. Pers. 2473 (588 kcal)
Vægt ialt 1304 gram
Vægt pr. Pers. 326 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 758 KJ (180 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)