Koteletterne brunes på pande, tages af, lægges i fad samt drysses med salt og peber.
Porre, kartofler og fennikel renses, snittes og brunes på samme pande.
Grøntsagerne lægges i et ildfast fad og koteletterne ligges oven på.
Retten steges færdig i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 15-20 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 39914 gange, og udskrevet 761 gange.
Energi:
KJ total 7708 (1835 kcal)
KJ pr. Pers. 1927 (458 kcal)
Vægt ialt 1428 gram
Vægt pr. Pers. 357 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 539 KJ (128 kcal) Protein 9.4 gram Fedt 6.9 gram Kulhydrat 7.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Else Pedersen - 2015-11-03 10:40:41 Koteletterne "ligges" ikke på, men lægges på.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider