Nakkekoteletter med porre næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
100 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 kvist Timian, frisk
Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7708 (1835 kcal)
KJ pr. Pers. 1927 (458 kcal)
Vægt ialt 1428 gram
Vægt pr. Pers. 357 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 539 KJ (128 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)