Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med paprika

Koteletter med paprika, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter med paprika, billede 4 Koteletter med paprika, billede 1 Koteletter med paprika, billede 2 Koteletter med paprika, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 tsk. Paprika, edelsuss
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Oregano, tørret
   
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Forbered tilbehør, Kartoffel- og grønsagsmos. Ris, bulgur, kartofler eller flute kan bruges. Pil løgene og skær dem i både.

Bank koteletterne flade og skær det overflødige fedt fra, drys med paprika på begge sider og vend dem i mel. Steg koteletterne i olien ca. 5 min. på hver side, drys med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad, som holdes varmt på en kogeplade sat på svag varme (2-3).

Steg løgene på panden til de er gyldne, lad dem blive på panden. Kom tomater, vand og oregano på panden, lad det simre i 5 min. Jævn sovsen med mel, (1 spsk mel + 1 dl vand i en melryster) kom jævningen langsomt i sovsen medens den koger svagt, stop når den har en passende konsistens.

Hæld sovsen med løg over koteletterne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 26119 gange,
og udskrevet 414 gange.


Energi:
KJ total 6241 (1486 kcal)
KJ pr. Pers. 1560 (371 kcal)
Vægt ialt 1641 gram
Vægt pr. Pers. 410 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu