Koteletter med paprika næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 tsk. Paprika, edelsuss
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Oregano, tørret
   
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6241 (1486 kcal)
KJ pr. Pers. 1560 (371 kcal)
Vægt ialt 1641 gram
Vægt pr. Pers. 410 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)