Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sennepskoteletter

Sennepskoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sennepskoteletter, billede 4 Sennepskoteletter, billede 1 Sennepskoteletter, billede 2 Sennepskoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
 
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
150 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
1000 gram Kartofler nye
   


Opskrift:

Brun koteletterne hurtigt i smør, krydr med slat, peber og paprika. Læg dem i et ildfast fad. Kom tomatskiver over.

Rør smør, sennep, hakket løg, citronsaft og finthakket persille sammen. Fordel derefter smørret over koteletterne.

Kog panden af med fløde og tomat ketchup. Hæld fløden over koteletterne. Drys reven ost over og dæk med folie. Sættes i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn en halv times tid.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 83629 gange,
og udskrevet 4260 gange.


Energi:
KJ total 15737 (3747 kcal)
KJ pr. Pers. 3934 (936 kcal)
Vægt ialt 2429 gram
Vægt pr. Pers. 607 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 647 KJ (154 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Natascha  -  2013-06-08 12:23:01
Ved godt jeg har kommenteret en gang, men nu gør jeg det altså igen for denne ret er blevet min livret og er blevet lavet så mange gange herhjemme! Smager bare hammer godt - igår var vi kun to om retten + der var en ekstra kotelet og der blev spist op selvm vi havde været mætte inden fadet var tomt ;) Kan klart anbefales!


Natascha  -  2013-03-14 15:05:43
Fantastisk! En 10'er fra os af :)


helle  -  2013-03-07 09:00:18
Smager super .... er blevet en favorit hjemme hos os.


helle  -  2013-02-05 11:20:56
super god ret ... alternativ til den sædvanlige "koteletter i fad". De forskellige ingridienser trådte virkelig frem i smagen. Syntes ikke den blev for fed.


Pernille  -  2013-01-08 17:22:16
fik denne ret i weekenden, og var total høj på den.. så her 4 dage efter, måtte jeg jo lige selv prøve.. total mums.. overvejer at prøve med kylling også.


jan  -  2012-08-07 10:30:11
prøv også fiske sennep det giver en god krydret smag


Jørn Kelter  -  2012-07-15 17:59:01
Jeg går ud fra, at det ildfaste fad skal sættes midt i ovnen? Efter afkogning af panden kan man med fordel blande creme fraiche i efter behag.


jette H  -  2012-07-11 21:29:04
En rigtig dejlig ret, især sovsen er super. Vil også være god med ris.


Lund_100  -  2012-03-01 15:44:42
den smager himmelsk!!!!! Kan kun anbefales!


kiko  -  2012-02-10 18:37:01
Hvad skal man bruge 1 fed. hvidløg til???


Conny  -  2011-06-13 02:05:23
Hvis man vil lave ekstra stærk sennep og komme på så skal man bruge fiskesennepsmel og opblødt i vand (smager overhovedet ikke af fisk), men passer fortreffeligt til denne ret, så man næsten får et "sug" i maven når man spiser den - p.g.a. den "stærke smag". Tilføj evt. sennepsmelet + vand samt 3-4 presset hvidløg.Magre koteletter og madlavningsfløde max. 18 % så smager den endnu bedre. lad være med at tænke på alle kalorierne, hvis du vil smage noget godt engang imellem, for der er vel ingen der får flødesovs osv. hver dag.Man har lov til at "synde" engang imellem, hvis man ikke er for fed, ellers skal man holde sig fra alle de fede opskrifter.


Anja  -  2011-02-25 13:29:13
Smager super godt og selv ungerne spiste det :o) Næste gang vil jeg prøve med kylling filet i stedet og ris til.


Per  -  2010-08-09 22:49:31
Brugte taffel sennep


Nina M  -  2008-08-18 20:29:50
Har I brugt stærk eller sød sennep? Lyder meget spændende, må snart prøve den.


karina  -  2008-01-10 18:37:13
Meget lækker, men meget fed. Erstat evt. 60 g. smør med 100 g. smøreost naturel, og fløde med mælk... Flere grøntsager kan sagtens tilføjes.


Anita  -  0000-00-00 00:00:00
Super god, kraftig smag! Harmonisk og spændende! Kan kun anbefales!