Sennepskoteletter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
 
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 15740 (3747 kcal)
KJ pr. Pers. 3935 (936 kcal)
Vægt ialt 2431 gram
Vægt pr. Pers. 607 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 647 KJ (154 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)