Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i tomat-paprikasauce

Koteletter i tomat-paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter i tomat-paprikasauce, billede 4 Koteletter i tomat-paprikasauce, billede 1 Koteletter i tomat-paprikasauce, billede 2 Koteletter i tomat-paprikasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
500 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Paprika, edelsuss
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Brasede kartofler:
1000 gram Kogte kolde kartofler
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   


Opskrift:

Koteletterne vendes i mel, brunes og anrettes i et ovnfast fad.

Løg og bacon skåret i terninger svitses. Paprika, tomatpure, fløde og vand tilsættes. Saucen koges igennem og smages til, jævnes og hældes over.

Stegetid ca. 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Brasede kartofler:
Kartoflerne skæres i skiver og riste på pande i margarine. krydres med slat og peber.

Server koteletterne med brasede kartofler og grønne ærter eller grønne bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 99996 gange,
og udskrevet 2277 gange.


Energi:
KJ total 20144 (4796 kcal)
KJ pr. Pers. 5036 (1199 kcal)
Vægt ialt 3570 gram
Vægt pr. Pers. 892 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 564 KJ (134 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kim Larsen   -  2015-12-07 20:50:52
Hej det var en nem ret at lave. Alt var super . Vi lave dobbelt af det og hvad ang paprikaen så tog jeg 5 skefuld med lille top på så var det lige i skabet. 👍😉


Marianne Larsen   -  2015-10-14 15:33:00
Lyder super lækkert ,, den må prøves til aften, så vender jeg tilbage med om retten faldt i god jord 😊


Dennis  -  2011-04-28 18:10:52
synes det er en nem og lækker ret. man kan tilføje mere eller mindre paprika alt efter sin smag. dog er det også lækkert at blande karry og paprika. det giver også en rigtig dejlig smag


Pia  -  2010-04-25 23:23:26
For lidt paprika efter min smag - sådan er vi så forskellige :-)


Marianne  -  2009-10-01 18:35:36
Alt for meget paprika - efter min smag.