Koteletterne vendes i mel, brunes og anrettes i et ovnfast fad.
Løg og bacon skåret i terninger svitses. Paprika, tomatpure, fløde og vand tilsættes. Saucen koges igennem og smages til, jævnes og hældes over.
Stegetid ca. 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.
Brasede kartofler:
Kartoflerne skæres i skiver og riste på pande i margarine. krydres med slat og peber.
Server koteletterne med brasede kartofler og grønne ærter eller grønne bønner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(19 stemmer)
Opskriften er vist 104967 gange, og udskrevet 2385 gange.
Energi:
KJ total 20144 (4796 kcal)
KJ pr. Pers. 5036 (1199 kcal)
Vægt ialt 3570 gram
Vægt pr. Pers. 892 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 564 KJ (134 kcal) Protein 6.2 gram Fedt 8.3 gram Kulhydrat 9.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Kim Larsen - 2015-12-07 20:50:52 Hej det var en nem ret at lave. Alt var super . Vi lave dobbelt af det og hvad ang paprikaen så tog jeg 5 skefuld med lille top på så var det lige i skabet. 👍😉
Marianne Larsen - 2015-10-14 15:33:00 Lyder super lækkert ,, den må prøves til aften, så vender jeg tilbage med om retten faldt i god jord 😊
Dennis - 2011-04-28 18:10:52 synes det er en nem og lækker ret. man kan tilføje mere eller mindre paprika alt efter sin smag.
dog er det også lækkert at blande karry og paprika. det giver også en rigtig dejlig smag
Pia - 2010-04-25 23:23:26 For lidt paprika efter min smag - sådan er vi så forskellige :-)
Marianne - 2009-10-01 18:35:36 Alt for meget paprika - efter min smag.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider