Koteletter paprikasauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Paprika, edelsuss
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Brasede kartofler:
1000 gram Kogte kolde kartofler
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 20144 (4796 kcal)
KJ pr. Pers. 5036 (1199 kcal)
Vægt ialt 3570 gram
Vægt pr. Pers. 892 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 564 KJ (134 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)