Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzler i flødesovs

Kalkunschnitzler i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.Kalkunschnitzler
½-1 l.fløde
 en pakke bacon
225 g.konc. tomatpure
500 g.ost
 olie eller hvidløgsolie (fra pizza)
 paprika
 salt
 peber
4 dl.ris
 blandet salat
 grovboller (kohberg)
 


Opskrift:

Sæt ovnen til 200 grader.

Skær kalkunen i små stykker/schnitzler Hæld krydderierne op på en flad tallerken og vend kødet i det Steg kødet kort - skal ikke gennemsteges Placer kødet i et ovenfast fad dæk det hele med bacon Hæld fløde+tomatpure+olie fra stegningen i en skål og rør sammen dæk kødet med sovsen Skær osten i skiver og dæk hele fadet med dem.
Steges 30 min ved 200 grader - osten skal være smeltet Kog risene Snit salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8299 gange,
og udskrevet 296 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu