Kalkunschnitzler i flødesovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Sæt ovnen til 200 grader.
Skær kalkunen i små stykker/schnitzler Hæld krydderierne op på en flad tallerken og vend kødet i det Steg kødet kort - skal ikke gennemsteges Placer kødet i et ovenfast fad dæk det hele med bacon Hæld fløde+tomatpure+olie fra stegningen i en skål og rør sammen dæk kødet med sovsen Skær osten i skiver og dæk hele fadet med dem. Steges 30 min ved 200 grader - osten skal være smeltet Kog risene Snit salat |
|
Opskriften er vist 10819 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne