Kalkunschnitzler i flødesovs

Kalkunschnitzler i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.Kalkunschnitzler
½-1 l.fløde
 en pakke bacon
225 g.konc. tomatpure
500 g.ost
 olie eller hvidløgsolie (fra pizza)
 paprika
 salt
 peber
4 dl.ris
 blandet salat
 grovboller (kohberg)
 
Opskrift:
Sæt ovnen til 200 grader.

Skær kalkunen i små stykker/schnitzler Hæld krydderierne op på en flad tallerken og vend kødet i det Steg kødet kort - skal ikke gennemsteges Placer kødet i et ovenfast fad dæk det hele med bacon Hæld fløde+tomatpure+olie fra stegningen i en skål og rør sammen dæk kødet med sovsen Skær osten i skiver og dæk hele fadet med dem.
Steges 30 min ved 200 grader - osten skal være smeltet Kog risene Snit salat





karakterer:
Opskriften er vist 10457 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu