Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunpakke med grøntsager og sauce

Kalkunpakke med grøntsager og sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 pladerfrossen, optøet butterdej (ca. 750 g)
25 g.smør
4 kalkunschnitzler (á ca. 150 g)
175 g.champignon i skiver
¼ l.piskefløde
½ tsk.citronsaft
½ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 æg til pensling
 
 Pynt:
 forårsløg og broccoli
 
 Tilbehør:
 forårsløg, broccoli og gulerødder
 
 Sauce madeira:
25 g.smør
2 finthakkede chalotteløg (ca. 50 g)
1 finthakket gulerod (ca. 50 g)
 spsk.hvedemel
4 dl.hønsebouillon
3 kvistepersille
1 kvisttimian
1 stk.laurbærblad
 dl.madeira
½ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
35 g.koldt smør i små tern
 


Opskrift:

Rul hver plade butterdej ud (ca. 14 x 18 cm) på et meldrysset bord. Lad pladerne hvile ca. 20 minutter.

Lad smørret gyldne i en pande. Brun kalkunschnitzlerne ca. 1 minut på hver side. Tag dem op og lad dem køle af.

Kom champignon i panden og svits dem i ca. 1½ minut. Tilsæt fløden og bring det i kog. Kog blandingen ind ved jævn varme og under omrøring i ca. 12 minutter til en tyk creme. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Læg en kalkunschnitzel på 4 af dejpladerne. Fordel stuvningen herpå. Pensl kanterne med æg. Læg de sidste 4 dejplader over som låg, skær evt. hjørnerne af. Tryk kanterne med en gaffel, så de lukker tæt. Pensl med æg. Bag kalkunpakkerne på en bagerist med bagepapir midt i ovnen.

Sauce madeira:
Lad smørret smelte i en gryde og svits løg og den hakkede gulerod i ca. 1 minut. Drys melet i under omrøring og hæld hønsebouillon ved. Tilsæt krydderurter og bring saucen i kog. Kog den ind uden låg til ca. 2 dl (ca. 15 minutter). Si saucen. Hæld den sammen med madeira tilbage i gryden og bring den i kog. Kog saucen ved kraftig varme og uden låg i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og pisk smørret i lidt efter lidt.

Server saucen i en varm sauceskål.

Tips:

Tilbered første del af saucen inden kalkunpakkerne bages







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6043 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu