Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddepaneret kalkunschnitzel med porresauce, frisk pasta og grøntsager

Nøddepaneret kalkunschnitzel med porresauce, frisk pasta og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler à 180 g
 lidt hvedemel
120 g.hasselnøddeflager
 smør til stegning
 salt
2 æggehvider
 
 Sauce:
1 stortløg
1 porre
50 g.margarine
 hvedemel
 dl.lys bouillon
 tørret dild
 salt
 
 Tilbehør:
500 g.frisk pasta
4 gulerødder
4 buketter blomkål
120 g.sukkerærter
 
 


Opskrift:

Schnitzlerne bankes let og vendes først i æggehvider, derefter i mel og nøddeflager. Steges i smør på panden.

Saucen:
Løget hakkes fint og sauteres let i smør. Porren skæres i ringe og tilsættes. Drysses med mel og afbages let. Bouillonen tilsættes. Koges til porre og løg er mørt. Lige inden servering smages saucen til med salt og tørret dild.

Tilbehør:
Pastaen koges, evt. med bouillon, da det giver en bedre smag. Grøntsagerne rengøres og skæres i passende stykker. Koges let i saltet vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7560 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu