kalkunschnitzler à 180 g 4 kalkunschnitzler à 180 g
lidt hvedemel lidt hvedemel
120
g.
hasselnøddeflager 120 g. hasselnøddeflager
smør til stegning smør til stegning
salt salt
2
æggehvider 2 æggehvider
Sauce: Sauce:
1
stort
løg 1 stort løg
1
porre 1 porre
50
g.
margarine 50 g. margarine
hvedemel hvedemel
1½
dl.
lys bouillon 1½ dl. lys bouillon
tørret dild tørret dild
salt salt
Tilbehør: Tilbehør:
500
g.
frisk pasta500 g. frisk pasta
4
gulerødder4 gulerødder
4
buketter blomkål4 buketter blomkål
120
g.
sukkerærter 120 g. sukkerærter
Opskrift:
Schnitzlerne bankes let og vendes først i æggehvider, derefter i mel og nøddeflager. Steges i smør på panden.
Saucen:
Løget hakkes fint og sauteres let i smør. Porren skæres i ringe og tilsættes. Drysses med mel og afbages let. Bouillonen tilsættes. Koges til porre og løg er mørt. Lige inden servering smages saucen til med salt og tørret dild.
Tilbehør:
Pastaen koges, evt. med bouillon, da det giver en bedre smag. Grøntsagerne rengøres og skæres i passende stykker. Koges let i saltet vand.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8286 gange, og udskrevet 235 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider