Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun i vinblade med jomfruhummer

Kalkun i vinblade med jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler á 150 g
200 g.jomfruhummerhaler u/skal
250 g.skorzenerrødder
150 g.små rødløg
1 pk.syltede vinblade (friske skal blancheres)
2-3 gl.hvidvin
1 kvisttimian
2-3 stk.laurbærblade
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 Lidt olie
50 g.smør
 


Opskrift:

Læg jomfruhummerhalerne på kalkunschnitzlen, krydr med salt og peber, rulles sammen, omvikles med de syltede vinblade. Anbringes i oliesmurt ildfast fad, steges i ovn ved 180 grader i 10min.
Vinen hældes over, sættes igen i ovnen i 10min.

Braiserede skorzenerrødder:
Rødderne skrælles og skæres i stykker på 3 cm. pil rødløgene, deles i 1/6 , blancheres i vand med salt, svitses nu af i olie m/hakkede hvidløg, laurbærblade, timian, salt/peber, Braiseres i ovn v/ 180 g i 10 min.

Saucen:
Kog fonden/vinen fra de stegte vinruller op, pisk det kolde smør i Smages til med salt/ peber.

Serveres med vilde ris, eller frisk pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5833 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu