kalkunschnitzler á 150 g 4 kalkunschnitzler á 150 g
200
g.
jomfruhummerhaler u/skal200 g. jomfruhummerhaler u/skal
250
g.
skorzenerrødder250 g. skorzenerrødder
150
g.
små rødløg150 g. små rødløg
1
pk.
syltede vinblade (friske skal blancheres)1 pk. syltede vinblade (friske skal blancheres)
2-3
gl.
hvidvin2-3 gl. hvidvin
1
kvist
timian1 kvist timian
2-3
stk.
laurbærblade2-3 stk. laurbærblade
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
salt salt
peber peber
Lidt olie Lidt olie
50
g.
smør50 g. smør
Opskrift:
Læg jomfruhummerhalerne på kalkunschnitzlen, krydr med salt og
peber, rulles sammen, omvikles med de syltede vinblade. Anbringes i oliesmurt ildfast fad, steges i ovn ved 180 grader i 10min.
Vinen hældes over, sættes igen i ovnen i 10min.
Braiserede skorzenerrødder:
Rødderne skrælles og skæres i stykker på 3 cm.
pil rødløgene, deles i 1/6 , blancheres i vand med salt, svitses nu af i
olie m/hakkede hvidløg, laurbærblade, timian, salt/peber, Braiseres i ovn v/
180 g i 10 min.
Saucen:
Kog fonden/vinen fra de stegte vinruller op, pisk det kolde smør i
Smages til med salt/ peber.
Serveres med vilde ris, eller frisk pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6148 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider