Kalkunfad med fyld

Kalkunfad med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
0.5 citron saft heraf
1-2 løg i skiver
250 g.champignon - 1 bakke - renset og i skiver
1-2 fedhvidløg, presset
 masser af grofthakket persille
25 g.margarine
 meljævning lavet i letmælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkunschnitzlerne dryppes med citronsaft og marinerer i 1/2 time. Tørres i køkkenrulle og brunes hurtigt på en hed pande i den halve mængde fedtstof og lægges i ildfast fad.

Løg brunes i resten af fedtstoffet og der tilsættes champignon, hvidløg og persille som damper med. Hældes evt. over i en gryde med letmælken og koges i gennem. Herefter jævnes og der smages til med salt og peber.

Hældes over schnitzlerne og disse sættes i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Hertil serveres ris, bulgur eller nedenstående kartofler og en god råkost.





karakterer:
Opskriften er vist 10508 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu