Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunfad med fyld

Kalkunfad med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
 saft af 1/2 citron
1-2 løg i skiver
250 g.champignon - 1 bakke - renset og i skiver
1-2 fedhvidløg, presset
 masser af grofthakket persille
25 g.margarine
 meljævning lavet i letmælk
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kalkunschnitzlerne dryppes med citronsaft og marinerer i 1/2 time. Tørres i køkkenrulle og brunes hurtigt på en hed pande i den halve mængde fedtstof og lægges i ildfast fad.

Løg brunes i resten af fedtstoffet og der tilsættes champignon, hvidløg og persille som damper med. Hældes evt. over i en gryde med letmælken og koges i gennem. Herefter jævnes og der smages til med salt og peber.

Hældes over schnitzlerne og disse sættes i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Hertil serveres ris, bulgur eller nedenstående kartofler og en god råkost.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8348 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu