Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat

Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.kalkunbryst skåret i 4 skiver
3 spsk.soyasauce
1 spsk.citronsaft
1 spsk.revet ingefær
1 grøn chile
1 spsk.olivenolie
600 g.frisk spinat
 Evt. 1 spsk. sesemfrø
 
 Tilbehør:
3 dl.jasminris
4 skiverhvedebrød
 


Opskrift:

En marinade blandes af soyasauce, citronsauce, ingefær og hakket chili. Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 minutter, mens de vendes 1 gang under vejs.

Olien opvarmes på en pande og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Kødet tages af panden og holdes varmt.

Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af. Spinaten kommes på panden - evt. af 2 omgange - sammen med resten af marinaden. Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen og væden dampet væk. Evt. ristes sesamfrø på en pande, til de er gyldne, og drysses over spinaten.

Serveres med jasminris og hvedebrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9078 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu