Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat

Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalkunbryst skåret i 4 skiver
3 spsk.sojasauce
1 spsk.citronsaft
1 spsk.revet ingefær
1 grøn chile
1 spsk.olivenolie
600 g.frisk spinat
 Evt. 1 spsk. sesemfrø
 
 Tilbehør:
3 dl.jasminris
4 skiverhvedebrød
 
Opskrift:
En marinade blandes af soyasauce, citronsauce, ingefær og hakket chili. Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 minutter, mens de vendes 1 gang under vejs.

Olien opvarmes på en pande og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Kødet tages af panden og holdes varmt.

Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af. Spinaten kommes på panden - evt. af 2 omgange - sammen med resten af marinaden. Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen og væden dampet væk. Evt. ristes sesamfrø på en pande, til de er gyldne, og drysses over spinaten.

Serveres med jasminris og hvedebrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 10129 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu