Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunruller med fetaost og rissalat

Kalkunruller med fetaost og rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
50 g.fetaost
 frisk basilikum
 revet skal af ½ citron
2 dl.risblanding med vilde ris
1 nectarin
½ agurk
½ dl.ristede pinjekerner
1 spsk.rosiner
2 forårsløg
 olivenolie
 hvidvinseddike
 citronsaft
 


Opskrift:

Bank de to kalkunschnitzler tynde med en kødhammer og del evt. stykkerne på langs.
Rul hvert kødstykke sammen om en lille bjælke fetaost, et par blade basilikum og lidt revet citronskal. Hold dem sammen med en kødnål eller en tandstikker.

Steg rullerne gyldne i olivenolie, ca. 15 minutter. Drys med salt og peber.

Kog risene efter anvisningen på pakken og lad dem køle af. Snit nectarin, agurk og forårsløg fint og rør det sammen med risene. Tilsæt ristede pinjekerner og rosiner.

Pisk en dressing af olivenolie, eddike, citronsaft samt salt og peber og vend den sammen med salaten.

Server salaten til de lune kalkunruller og giv også gerne landbrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5748 gange,
og udskrevet 124 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

´Christian  -  2007-10-17 10:32:52
Super