Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Urtestegt kalkun med rødbede- og squashsalat

Urtestegt kalkun med rødbede- og squashsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.kalkunschnitzel
1/2 tsk.reven ingefær
1/4 tsk.karry
1 spsk.friske hakkede koriander
 
1 fedhvidløg
1 tsk.karry
1 tsk.reven ingefær
 
25 g.rødløg
100 g.rødbede
100 g.squash
100 g.flåede hakkede tomater
1 knsp.knust chili
1/2 dl.vand
 salt
 peber
 
75 g.kogte basmati-ris
1 1/2 tsk.olie
 
Opskrift:
Vend kalkunschnitzlen i en blanding af ingefær, karry og koriander. Steg kalkunschnitzlen ca. 3 min. på hver side lige inden servering.

Rist knust hvidløg, karry og ingefær 1/2 minut. Tilsæt rødløg i både, rødbedetern og squashtern og rist endnu 2 minutter. Kom tomater, knust chili samt vand ved, og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

Server kogte basmati-ris til – dryp med olien henover retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

fassel  -  0000-00-00 00:00:00
superb