Urtestegt kalkun med rødbede- og squashsalat

Urtestegt kalkun med rødbede- og squashsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.kalkunschnitzel
0.5 tsk.reven ingefær
0.25 tsk.karry
1 spsk.friske hakkede koriander
 
1 fedhvidløg
1 tsk.karry
1 tsk.reven ingefær
 
25 g.rødløg
100 g.rødbede
100 g.squash
100 g.flåede hakkede tomater
1 knsp.knust chili
0.5 dl.vand
 salt
 peber
 
75 g.kogte basmatiris
1.5 tsk.olie
 
Opskrift:
Vend kalkunschnitzlen i en blanding af ingefær, karry og koriander. Steg kalkunschnitzlen ca. 3 min. på hver side lige inden servering.

Rist knust hvidløg, karry og ingefær 1/2 minut. Tilsæt rødløg i både, rødbedetern og squashtern og rist endnu 2 minutter. Kom tomater, knust chili samt vand ved, og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

Server kogte basmati-ris til – dryp med olien henover retten.





karakterer:
Opskriften er vist 9441 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
superb