hakkede friske grønne chili 1-2 hakkede friske grønne chili
4-5
tsk.
stærk Carry 4-5 tsk. stærk Carry
1
ds.
kokosmælk 1 ds. kokosmælk
Opskrift:
Steg kødet i 3 spsk olie til det er mørt og har taget lidt farve.
Skær kødet i skiver og læg det i et ildfast fad, som sættes i ovnen for at holde sig varmt, mens saucen laves.
Svits løg, hvidløg og chili ved lav varme indtil de er bløde.
Tilsæt carry og svits videre i et par min.
Tilsæt kokosmælk og lad saucen koge op.
Lad den koge ved svag varme til den er blevet lidt tyk - ca 10-15 min.
Saucen hældes over kødet.
Serveres med ris og Mango chutney.
Tips:
Retten kan laves i god tid. Da hælder man carrysaucen over kødet, dækker med staniol og stiller retten i oven.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(32 stemmer)
Opskriften er vist 10108 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
Jette - 2012-08-28 18:39:57 Lækkert. Husk salt til sovsen og lidt fløde gør underværker
tanja - 2012-02-21 07:33:50 hvor lang tid skal den have i ovnen ?
test spisreren! - 0000-00-00 00:00:00 denne her opskrift lyder spænede! den vil jeg prøve!! Søg ind under HummerbrøD, det ville være lækkert til denne ret!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider