Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Malaysisk Kalkunschnitzel

Malaysisk Kalkunschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Malaysia

MalaysiaIndsendt :





Ingredienser:
6 Kalkunschnitzel
5 spsk.olivenolie
2 hakkede løg
1-2 fedhvidløg
1-2 hakkede friske grønne chili
4-5 tsk.stærk Carry
1 ds.kokosmælk
 


Opskrift:

Steg kødet i 3 spsk olie til det er mørt og har taget lidt farve. Skær kødet i skiver og læg det i et ildfast fad, som sættes i ovnen for at holde sig varmt, mens saucen laves. Svits løg, hvidløg og chili ved lav varme indtil de er bløde. Tilsæt carry og svits videre i et par min. Tilsæt kokosmælk og lad saucen koge op. Lad den koge ved svag varme til den er blevet lidt tyk - ca 10-15 min. Saucen hældes over kødet.

Serveres med ris og Mango chutney.

Tips:

Retten kan laves i god tid. Da hælder man carrysaucen over kødet, dækker med staniol og stiller retten i oven.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (32 stemmer)

Opskriften er vist 9365 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jette  -  2012-08-28 18:39:57
Lækkert. Husk salt til sovsen og lidt fløde gør underværker


tanja  -  2012-02-21 07:33:50
hvor lang tid skal den have i ovnen ?


test spisreren!  -  0000-00-00 00:00:00
denne her opskrift lyder spænede! den vil jeg prøve!! Søg ind under HummerbrøD, det ville være lækkert til denne ret!