Malaysisk Kalkunschnitzel

Malaysisk Kalkunschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Malaysia

MalaysiaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 Kalkunschnitzel
5 spsk.olivenolie
2 hakkede løg
1-2 fedhvidløg
1-2 hakkede friske grønne chili
4-5 tsk.Karry, stærk
1 ds.kokosmælk
 
Opskrift:
Steg kødet i 3 spsk. olie til det er mørt og har taget lidt farve. Skær kødet i skiver og læg det i et ildfast fad, som sættes i ovnen for at holde sig varmt, mens saucen laves.

Svits løg, hvidløg og chili ved lav varme indtil de er bløde. Tilsæt karry og svits videre i et par min. Tilsæt kokosmælk og lad saucen koge op. Lad den koge ved svag varme til den er blevet lidt tyk - ca. 10-15 min.
Saucen hældes over kødet.
Serveres med ris og Mango chutney.

Tips:

Retten kan laves i god tid. Da hælder man karrysaucen over kødet, dækker med stanniol og stiller retten i oven.





karakterer:
Opskriften er vist 11580 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-28 18:39:57
Lækkert. Husk salt til sovsen og lidt fløde gør underværker

  -   2012-02-21 07:33:50
hvor lang tid skal den have i ovnen ?

  -   2005-01-01 01:01:01
denne her opskrift lyder spænede! den vil jeg prøve!! Søg ind under HummerbrøD, det ville være lækkert til denne ret!