Malaysisk Kalkunschnitzel
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Malaysia Indsendt : Red : |
|
|
Steg kødet i 3 spsk. olie til det er mørt og har taget lidt farve.
Skær kødet i skiver og læg det i et ildfast fad, som sættes i ovnen for at holde sig varmt, mens saucen laves.
Svits løg, hvidløg og chili ved lav varme indtil de er bløde. Tilsæt karry og svits videre i et par min. Tilsæt kokosmælk og lad saucen koge op. Lad den koge ved svag varme til den er blevet lidt tyk - ca. 10-15 min. Saucen hældes over kødet. Serveres med ris og Mango chutney. Tips: Retten kan laves i god tid. Da hælder man karrysaucen over kødet, dækker med stanniol og stiller retten i oven. |
|
Opskriften er vist 11580 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2012-08-28 18:39:57 Lækkert. Husk salt til sovsen og lidt fløde gør underværker tanja - 2012-02-21 07:33:50 hvor lang tid skal den have i ovnen ? test spisreren! - 2005-01-01 01:01:01 denne her opskrift lyder spænede! den vil jeg prøve!! Søg ind under HummerbrøD, det ville være lækkert til denne ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne