Kalkunschnitzlerne steges i smørret 2-4 min på hver side, og drysses med salt og peber. Tages af panden og holdes varme.
Bouillon bringes i kog. Appelsinsaft og –skal tilsættes.
Majsstivelsen udrøres i vandet og røres i.
Saucen koges igennem og smages til med salt og peber.
Servér med ris, dampede sukkerærter og blandet salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5772 gange, og udskrevet 173 gange.
Kommentarer
Fru Kristof - 2009-04-25 17:51:42 Aahhhh!!! jeg vil da helst ikke have TIS til... Er det ok hvis jeg får RIS til ;-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider