Kalkunschnitzler med appelsinsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunschnitzlerne steges i smørret 2-4 min på hver side, og drysses med salt og peber. Tages af panden og holdes varme.
Bouillon bringes i kog. Appelsinsaft og –skal tilsættes. Majsstivelsen udrøres i vandet og røres i. Saucen koges igennem og smages til med salt og peber. Servér med ris, dampede sukkerærter og blandet salat. |
|
Opskriften er vist 7570 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Kristof - 2009-04-25 17:51:42 Aahhhh!!! jeg vil da helst ikke have TIS til... Er det ok hvis jeg får RIS til ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne