Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzler med appelsinsauce

Kalkunschnitzler med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
20 g.smør
½ tsk.salt
 peber
 
2 dl.hønsebouillon (vand + terning)
½ dl.frisk presset appelsinsaft
½ tsk.reven appelsinskal
1 tsk.majsstivelse
2 spsk.vand
½ tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Kalkunschnitzlerne steges i smørret 2-4 min på hver side, og drysses med salt og peber. Tages af panden og holdes varme.

Bouillon bringes i kog. Appelsinsaft og –skal tilsættes. Majsstivelsen udrøres i vandet og røres i. Saucen koges igennem og smages til med salt og peber.

Servér med ris, dampede sukkerærter og blandet salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5205 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fru Kristof  -  2009-04-25 17:51:42
Aahhhh!!! jeg vil da helst ikke have TIS til... Er det ok hvis jeg får RIS til ;-)