Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzel i pebersauce

Kalkunschnitzel i pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 4 Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 1 Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 2 Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
40 g.smør
1 løg, hakket
1 spsk.madagascar-peberkorn (fås i dåse)
2 spsk.grofthakket persille
1 spsk.dijon sennep
1-1 1/2 dl.rødvin
1 terning hønsebouillon
2 dl.piskefløde
2 dl.creme fraiche 38%
 salt
 


Opskrift:

Smørret brunes på en tykbundet pande, og kalkunschnitzlerne steges 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldne udvendig.

Sauce:
Svits løgene hurtigt i smørret. Kom peberkornene, og ca. 1 tsk. af væden fra dåsen ved. Mas kornene let med en gaffel. Rør persille, vin og bouillonterning i. Lad vinen dampe ind til ca. halvdelen, og hæld fløde ved. Rør sennep i og dernæst creme fraivhe. Lad saucen koge igennem og smag til med salt.

Servering:
Læg kalkunschnitzlerne i et opvarmet fad, og hæld saucen over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17766 gange,
og udskrevet 365 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu