Kalkunschnitzel i pebersauce

Kalkunschnitzel i pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 4 Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 1 Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 2 Kalkunschnitzel i pebersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
40 g.smør
1 løg, hakket
1 spsk.Madagaskarpeberkorn (fås i dåse)
2 spsk.grofthakket persille
1 spsk.dijonsennep
1-1.5 dl.rødvin
1 terning hønsebouillon
2 dl.piskefløde
2 dl.cremefraiche 38%
 salt
 
Opskrift:
Smørret brunes på en tykbundet pande, og kalkunschnitzlerne steges 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldne udvendig.

Sauce:
Svits løgene hurtigt i smørret. Kom peberkornene, og ca. 1 tsk. af væden fra dåsen ved. Mas kornene let med en gaffel. Rør persille, vin og bouillonterning i. Lad vinen dampe ind til ca. halvdelen, og hæld fløde ved. Rør sennep i og dernæst cremefraiche. Lad saucen koge igennem og smag til med salt.

Servering:
Læg kalkunschnitzlerne i et opvarmet fad, og hæld saucen over.





karakterer:
Opskriften er vist 22243 gange,
og udskrevet 456 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu