Kalkunschnitzler i fad med karry/ grøntsagssauce

Kalkunschnitzler i fad med karry/ grøntsagssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
2.5 dl.vand
1 posehønsekødssuppe (pulver)
2.5 dl.piskefløde
1 spsk.karry
1 stortløg
2 spsk.olie
1 storgrøn peberfrugt
1 storgulerod
1 porre
 salt
 peber
0.5 tsk.sukker
 
Opskrift:
Svits kalkunschnitzlerne i smør ca. 2 min. på hver side. De krydres med salt, og lægges i et ildfast fad.

Løgene hakkes, og svitses i olien på panden uden at brune. En god spiseskefuld karry hældes i, og svitses med et lille minut. Herefter tilsættes vand, suppepulver og piskefløde, og saucen koges ind ved svag varme.

I mellemtiden tages guleroden, den grønne peberfrugt og porren. Guleroden rives i lange strimler på den grove del af råkostjernet, porrerne snittes og og peberfrugten rives på råkostjernets agurkehøvl.

Saucen smages til med salt, peber og sukker og grøntsagerne hældes i. Karrysaucen hældes over kalkunschnitzlerne og et par smørklatter lægges oveni. Fadet sættes i ovnen ca. 15 min. ved 200°C.

Server med løse ris og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 14868 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-01 12:58:20
jeg laver retten uden pulver og fløde, istedet vil jeg bruge Hønsekødssuppe og madlavningsfløde 8% et sundere alternativ ;) samt tilsætte hvidløg. Glæder mig til at smage :)

  -   2009-06-19 21:35:47
a hva for noget suppe pulver????