Kalkunschnitzler i fad med karry/ grøntsagssauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Svits kalkunschnitzlerne i smør ca. 2 min. på hver side. De krydres med salt, og lægges i et ildfast fad.
Løgene hakkes, og svitses i olien på panden uden at brune. En god spiseskefuld karry hældes i, og svitses med et lille minut. Herefter tilsættes vand, suppepulver og piskefløde, og saucen koges ind ved svag varme. I mellemtiden tages guleroden, den grønne peberfrugt og porren. Guleroden rives i lange strimler på den grove del af råkostjernet, porrerne snittes og og peberfrugten rives på råkostjernets agurkehøvl. Saucen smages til med salt, peber og sukker og grøntsagerne hældes i. Karrysaucen hældes over kalkunschnitzlerne og et par smørklatter lægges oveni. Fadet sættes i ovnen ca. 15 min. ved 200°C. Server med løse ris og flutes. |
|
Opskriften er vist 14868 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Annd79 - 2014-03-01 12:58:20 jeg laver retten uden pulver og fløde, istedet vil jeg bruge Hønsekødssuppe og madlavningsfløde 8% et sundere alternativ ;) samt tilsætte hvidløg. Glæder mig til at smage :) anonym - 2009-06-19 21:35:47 a hva for noget suppe pulver???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne