Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkunschnitzler i fad med karry/ grøntsagssauce

Kalkunschnitzler i fad med karry/ grøntsagssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
1/4 l.vand
1 posehønsekødssuppe (pulver)
1/4 l.piskefløde
1 spsk.karry
1 stortløg
2 spsk.olie
1 storgrøn peberfrugt
1 storgulerod
1 porre
 salt
 peber
1/2 tsk.sukker
 
Opskrift:
Svits kalkunschnitzlerne i smør ca. 2 min. på hver side. De krydres med salt, og lægges i et ildfast fad.

Løgene hakkes, og svitses i olien på panden uden at brune. En god spiseskefuld karry hældes i, og svitses med et lille minut. Herefter tilsættes vand, suppepulver og piskefløde, og saucen koges ind ved svag varme.

I mellemtiden tages guleroden, den grønne peberfrugt og porren. Guleroden rives i lange strimler på den grove del af råkostjernet, porrerne snittes og og peberfrugten rives på råkostjernets agurkehøvl.

Saucen smages til med salt, peber og sukker og grøntsagerne hældes i. Karrysaucen hældes over kalkunsnitzlerne og et par smørklatter lægges oveni. Fadet sættes i ovnen ca. 15 min. ved 200°C.

Server med løse ris og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11682 gange,
og udskrevet 394 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annd79  -  2014-03-01 12:58:20
jeg laver retten uden pulver og fløde, istedet vil jeg bruge Hønsekødssuppe og madlavningsfløde 8% et sundere alternativ ;) samt tilsætte hvidløg. Glæder mig til at smage :)

  -  2009-06-19 21:35:47
a hva for noget suppe pulver????