Kalkunschnitzel med ristede Pinekerner
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Steg schnitzlerne på panden og hold dem varme i stanniol.
Rist så pinjekernerne nogle minutter på en varm, tør pande til de er gyldne. Serveres med salat og/eller pinjekartofler. |
|
Opskriften er vist 7945 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne