Kalkunschnitzel med lune artiskokhjerter

Kalkunschnitzel med lune artiskokhjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
 olivenolie
 salt
 peber
 friskskåret estragon
 citronskal i strimler
 
1 ds.afdryppede artiskokhjerter
 lidt smør
250 g.grønne bønner
50 g.sorte oliven
 salt
 peber
 friskskåret estragon
 
Opskrift:
Steg 2 kalkunschnitzler på begge sider i olivenolie. Drys med salt, peber, friskskåret estragon og citronskal i strimler (husk, den må ikke være overfladebehandlet). Lad kødet trække mens tilbehøret laves.

Skær 1 dåsefuld afdryppede artiskokhjerter i kvarte og lun dem i lidt smør på en pande. Kog 250 g grønne bønner. Lad dem dryppe af og bland dem med artiskokhjerterne og 50 g sorte oliven. Smag til med salt, peber og friskskåret estragon.

Server schnitzlerne og grøntsagerne med ris, små nye kartofler eller et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8541 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu