Kalkunschnitzel med lune artiskokhjerter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Steg 2 kalkunschnitzler på begge sider i olivenolie. Drys med salt, peber, friskskåret estragon og citronskal i strimler (husk, den må ikke være overfladebehandlet). Lad kødet trække mens tilbehøret laves.
Skær 1 dåsefuld afdryppede artiskokhjerter i kvarte og lun dem i lidt smør på en pande. Kog 250 g grønne bønner. Lad dem dryppe af og bland dem med artiskokhjerterne og 50 g sorte oliven. Smag til med salt, peber og friskskåret estragon. Server schnitzlerne og grøntsagerne med ris, små nye kartofler eller et godt brød. |
|
Opskriften er vist 8852 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne