Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret kalkunschnitzler

Paneret kalkunschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
12 stk.forstegt paneret kalkunschnitzler á 125g
 
1 dl.tør hvidvin
 Båndpasta med spinat
9 dl.fløde Broccoli
300 g.Gorgonzola-ost
1 tsk.Sukker
 Friskrevet muskatnød
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

De forstegte panerede kalkunschnitzler varmes i ovn i Gorgonzola afskorpes og varmes i en gryde sammen Saucen bringes til kog og smages til med sukker, muskat, salt og peber. Dertil serveres båndpasta og broccoli.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9156 gange,
og udskrevet 70 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu