forstegt paneret kalkunschnitzler á 125g12 stk. forstegt paneret kalkunschnitzler á 125g
1
dl.
tør hvidvin 1 dl. tør hvidvin
Båndpasta med spinat Båndpasta med spinat
9
dl.
fløde Broccoli9 dl. fløde Broccoli
300
g.
Gorgonzola-ost300 g. Gorgonzola-ost
1
tsk.
Sukker1 tsk. Sukker
Friskrevet muskatnød Friskrevet muskatnød
salt salt
hvid peber hvid peber
Opskrift:
De forstegte panerede kalkunschnitzler varmes i ovn i Gorgonzola afskorpes og varmes i en gryde sammen
Saucen bringes til kog og smages til med sukker, muskat, salt og peber.
Dertil serveres båndpasta og broccoli.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10148 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider