Paneret kalkunschnitzler

Paneret kalkunschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 stk.forstegt paneret kalkunschnitzler á 125g
 
1 dl.tør hvidvin
 Båndpasta med spinat
9 dl.fløde Broccoli
300 g.Gorgonzola-ost
1 tsk.Sukker
 Friskrevet muskatnød
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
De forstegte panerede kalkunschnitzler varmes i ovn i Gorgonzola afskorpes og varmes i en gryde sammen. Saucen bringes til kog og smages til med sukker, muskat, salt og peber. Dertil serveres båndpasta og broccoli.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10380 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu